About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

Velkommen til Colona Divers i Rødehavet!

Dykking i Rødehavet

Colona Divers tilbyr dykking og snorkling i det Egyptiske Rødehavet. Vi har følgende lokasjoner: Colona Divers Hurghada som ligger på stranden til Magawish Resort, Colona Divers Sharm el Sheikh ved Amar Sina Hotell, Colona Divers El Gouna ved Rihana Hotell og den nyeste lokasjonen finnes i Marsa Alam i Abu Dabab Diving Lodge.

Dette er dykkesenterne hvor alt er forberedt på forhånd for deg, slik at du kan ha en trygg, morsom og interessant dag med oss uansett hvilken vannsport du ønsker. Vi tilbyr daglig dykking, dykkerkurs, liveaboard og også guidet snorkelturer. Sammen med oss vil du oppleve noen av verdens beste dykkesteder og få profesjonell guiding, lære nye teknikker ved bruk av PADI`s utdanningssystem, eller få litt farge mens du snorkler. Vi garanterer en actionfylt dag på havet.

Iløpet av en dag med dykking eller snorkling så vil du se en stor variasjon av fiskeliv, koraller og annet marint liv, Rødehavet yrer med liv. Vi er kjent for å ha stort fokus på sikkerhet og med våre skandinaviske guider og instruktører garanterer vi at du er i sikre hender.

Våre ansatte snakker mange språk – Dansk, Svensk, Finsk, Norsk, Engelsk og Arabisk. Andre språk er tilgjengelig på forespørsel.

Nordisk kvalitet kombinert med det beste Egypt og Rødehavet har å tilby, dykking og snorkling, hva mer kan du be om for en perfekt ferie?

Stopp innom Colona for å oppleve alt selv og bli møtt med en varm velkomst.Newsletter Signup!