About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

WELCOME TO COLONA DIVERS IN THE RED SEA!

Dive the Red Sea!

Colona Divers tilbyder dykning og snorkling i den egyptiske del af Rødehavet. Vores afdeliger inkluderer; Colona Divers Hurghada, placeret på stranden tilhørende Magawish Resort, Colona Divers Sharm El Sheikh, placeret ved Amar Sina Hotel, Colona Divers El Gouna hvilket er at finde på Rihana Hotel. Vores nyeste foretagende er at finde i Marsa Alam i Abu Dabab.

Dette er vore dykkercentre som tager hånd om dig og sørger for at du kan få en sikker, sjov og spænnende dag, uanset hvilken form for aktivitet du vælger at foretage dig med os. Vi tilbyder daglige dykkerture, kurser, liveaboard ture og guidede snorkelture. Med os kan du opleve nogle af verdens bedste dykkersteder og få proffessionel guiding, lære nye tekninkker gennem PADIs uddannelses system eller nyde solen mens du snorkler. En ting er garanteret, action fyldte dage til søs. På en dags dykning eller snorkelig vil du opleve et varieret undervandsliv fyldt med fisk, koraler og andet marineliv; Rødehavet er en fryd for øjet.

Vi er kendt for vores optimerede sikkerhed og med vore skandinaviske dykkerguider og instruktører er du i sikre hænder. Vores personale taler mange sprog fra hele verden – dansk, svensk, finsk, norsk, engelsk og arabisk. Ved ønske om andre sprog, er dette muligt ved efterspørgelse. Nordisk kvalitet kombineret med det bedste Egypten og Det Røde Hav har at byde på, så kan man ikke bede om mere for en perfekt ferie. Hop i med Colona og oplev det hele i egen person med en varm velkomst herfra.Newsletter Signup!